Aşk sözleri Güzel sözler

Aşk Sözleri

Okyanusun içindeki her kum tanesinin su ile bütünleşmesi gibiydi benim sana olan inancım.

Bütün dünyam, uzayın karanlıkları kadar kararmışken sen çıktın karşıma, bir güneş misali.

Kalbim seni görünce o kadar hızlı atmaya başlıyor ki, işte çoğu zaman bu yüzden yanından uzaklaşıyorum.

Bugüne kadar karşılaştığım onca insan oldu. Ama hiçbiri benim can kırıklarımı birleştiremedi.

En sevdiğim bahar, en sevdiğim ay Hazirandır. Yılın bu zamanları senin gülüşünü hatırlatır bana.

Her gece yatağa yatarken, seni rüyalarımda görmeyi diliyorum. Tanrımın tek kabul ettiği duam bu olsa gerek.

Hayata karşı dimdik durdum bugüne kadar. Beni devirmeye sadece senin rüzgârın yetti.

Gülüşünün güzelliğini anlatabilmek için ya yazar olmam ya da yönetmen olup filmini çekmen gerek.

Dualarımda ki en büyük yakarış, senin nefes alışını içimde hissedilmek oldu hep.

Çok zor geçen bir günün ardından bile, sana kavuşma sevinci beni yaşamın sınırlarına dahil etmeyi başarıyor.

Öyle bir yolculuğa çıkmak istiyorum ki, bütün dünyayı gezmek, görünmeyen bütün güzellikleri görmek istiyorum. İşte bu yüzden her defasında sana geliyorum.

Ölümsüzlük neydi, bir fikrin bütün dünyayı sarması mı, bir başyapıtın sürekli çalması mı, bir resmin çok büyük değerlere satılması mı? Hayır, ölümsüzlük sana olan aşkın, senin tarafından hiç bilinmemesidir.

Bu dünyada seninle kavuşma fırsatını Tanrım bana sunmadı. Bu yüzden 1800 lerin İngiltere’sinde, küçük bir köyde çocuklarımızı büyütece bileceğimiz zamanı diliyorum.

Ben artık seninle nasıl birlikte olabilirim diye düşünmek istemiyorum. Direkt olarak balayına hangi ülkeye gidelim tartışmalarına geçmek istiyorum.

Ben senin, yemekten sonra yapacağın Türk kahvesine talibim.

Beni derbeder yapan kederim, senin benim kaderim oluncaya kadarmış.

Her sabah uyandığımda senden gelen “Günaydın” mesajını görmek için bile sonsuza kadar yaşayabiliriz.

Hasret sana olan sevgimin özeti gibiydi. Bir gün seninle karşılaşabilmeyi ümit ederken, ölüm buna engel oldu.

Öyle zamanlar gelir ki, duygularını başkalarına anlatamazsın. Sadece yaşarsın, bütün kalbinin derinliklerinde hissedersin.

Yıldızların altında, sarhoş olup, hiç bilmediğimiz konular hakkında saçmalamak, dünya hiç yokmuş gibi davranmak istiyorum.

Ölüm beni almaya çalışırsa, ona yapacağım son bir şeyin olduğunu söyleyeceğim. Senin gözlerine son bir kez bakmayı dileyeceğim.

Şairin biri derki, onu gördüğünde her şeyi anlayacaksın demişti. Dünya üzerindeki en güzel olabilecek şeyi dahi, düşünmeyeceksin. Önce kalbin, sonra ellerin titreyecek, en son dizlerinin bağı çözülecek, bunu en derininde hissedeceksin.

Tesla’nın bilime olan, taraftarın takımına olan, bir yazarın yalnızlığa özlemi gibiydi, benim sana olan aşkımı anlatacak kelimeler.

Bana en çok güç veren şeyin, seninle her gün birlikte nefes alışımız olduğunu bilseydin, bir an dahi yanımdan ayrılmazdın.

Eğer bir gün beni, hayallerine dahil edecek birini bulursam, hiç vakit kaybetmeyeceğim.

Sen benim kalbimi öyle bir yaktın ki, her sigara içişimde seni getiriyor aklıma.

Oysa ki gitmek kolaydı, bırakıp uçsuz bucaksız bir yere gidebilir, beni hiç tanımayan insanların arasında yaşayabilirdim. Ama ben gitmedim zor olanı seçtim, her gün sana bakmayı ama hiç kavuşamayacağımızı bilmeyi seçtim.

Sen koca bir okyanusun suyusun, ben ise okyanusun kumu. Hep yan yanayız ama hiç kavuşamıyoruz.

Biz hiç çocuklar gibi olamadık. Kavga edip gururumuzu bir kenara bırakıp, tekrar evcilik oynamaya devam etmedik.

Bu hayatta, her insan birini bulabilir. Bu çok olağandır aslında. Durumun ilginç yanı, birbirini bulan insanların gerçek mutluluğu bütün kalplerinde hissettiğidir

Aşk